Nationale pyjamadag ter ondersteuning van ernstig zieke kinderen

Op vrijdag 11 maart 2022 vieren Bednet en mediapartners MNM en Ketnet de zevende editie van de Nationale Pyjamadag; een jaarlijkse campagne van Bednet (ClassContact voor Franstaligen). Die dag roepen we iedereen op om in pyjama naar je school of werk te komen. Om alle zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem te steken én om Bednet nog meer bekend te maken.

Ga op vrijdag 11 maart in pyjama naar je school, werk of online meeting. Deel jouw pyjamadag-foto op sociale media met de hashtags #pyjamadag#bednet. Liever niet in pyjama? Deel dan je leukste moment van de dag, met dezelfde hashtags. Iedereen kan deelnemen aan Pyjamadag: scholen, bedrijven, organisaties én individuen.

Waar ?

In alle Nederlandstalige scholen in België

Wanneer ?

Vrijdag 11 maart 2022

Maak jij Pyjamadag mee bekend?

Maak je leerlingen, collega’s, vrienden, buren,  sociale media contacten en iedereen warm om deel te nemen aan Pyjamadag. Deel het Facebook-event, maak gebruik van onze Instagram-filter, of deel via jouw sociale media waarom jij meedoet aan Pyjamadag met #pyjamadag#bednet. Zo help je ons om Pyjamadag bekend te maken bij zoveel mogelijk mensen.

Inschrijving

Registreer via https://www.bednet.be/pyjamadag/inschrijven

→ Meer info : https://www.bednet.be/pyjamadag/