Het grote bad : Sociale en gezondheidzorg ontmoet elkaar in Zorgzone Zuid-Oost

Van 2 tot 6 décembre 2024, vindt HET GROTE BAD plaats, de opendeurenweek van Zorgzone Zuid-Oost (Oudergem, Etterbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe). Het is een mooie gelegenheid voor professionals uit de welzijns- en gezondheidssector van de zorgzone om elkaar te ontmoeten en meer te weten komen over de missies, activiteiten, teams et vestigingen van talrijke diensten. Het doel is eenvoudig : zorgen dat actoren op het terrein elkaar beter leren kennen zodat ze de begunstigden beter kunnen begeleiden en wegwijs maken. Laat van je horen! Wil je dat jouw dienst bekend(er) wordt bij je netwerk en mogelijke partners? Zet dan je deuren open tijdens de eerste week van december voor één of meerdere bezoeken van anderhalf uur.

Wanneer ? Vanaf maandag 2 tot vrijdag 6 december 2024

Waar ? In Zorgzone Zuid-Oost (Oudergem, Etterbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe)

Prijs

Gratis

Inscrijvingen

“Interesse? Super!

  • Kies de data, tijdstippen en het aantal bezoekers die je dienst kan ontvangen.
  • Geef aan wat je gaat aanbieden : een praatje bij een koffie, een rondleiding door de dienst, al dan niet je begunstigden erbij betrekken… Alles is mogelijk, afhankelijk van wat je kan en wil. Je kunt bijvoorbeeld je dagelijkse activiteiten of een specifiek project in de kijker zetten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over de activiteit die je wil aanbieden.
  • Let wel: het moet een activiteit van anderhalf uur zijn. Bezoekers komen dus aan het afgesproken begin van het tijdslot en niet druppelsgewijs.
  • Wij zorgen voor de rest!   Communicatie, programma, inschrijvingen van deelnemers enz. Voor het evenement ontvang je een lijst met inschrijvingen.”

info@zorgzone-zuid-oostst.brussels of 0491 15 11 17.