BrailleTech 2021 (live en digitale)

Na het veelbelovende succes van de eerste editie van de digitale BrailleTech in 2020, hebt BrailleLiga besloten om het dit jaar opnieuw te doen! In 2021 biedt de vereniging je een hybride versie aan van onze grote technische hulpmiddelenbeurs: een “live” deel (ter plaatse) en een deel digitaal. Ontdek het volledige programma hier!

Zoals elk jaar heb je de mogelijkheid om de nieuwe technische hulpmiddelen te komen ontdekken in het hoofdkantoor van de Brailleliga in Brussel. Deze “live” BrailleTech vindt plaats van donderdag 14 tot zaterdag 16 oktober 2021. De volgende standhouders zijn reeds bevestigd: Ergra Engelen, Integra, Koba Vision, Sensotec, Ommezien, Optelec, Van Lent Systems en Voizi. De toegang is gratis en onze medewerkers staan voor je klaar met alle informatie, advies of steun bij je zoektocht.

Om de fysiek afstand te kunnen respecteren, is het cruciaal dat je je vooraf inschrijft door een dag en een tijdstip te kiezen voor je bezoek. Dit kan via een formulier dat binnenkort op onze website beschikbaar zal zijn of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Van 14 tot 20 oktober zullen de hierboven vermelde standhouders en de medewerkers van de Brailleliga je technische hulpmiddelen demonstreren en advies geven via videoconferenties en thematische webinars via onze online kanalen. Het volledige programma en hoe je aan dit innovatieve concept kunt deelnemen, zullen de komende weken op onze online kanalen worden bekendgemaakt.

Waar ?

Rue d’Angleterre 57 – 1060 Bruxelles (en online ook)

Wanneer ?

LIVE : van 14 tot 16 oktober 2021

DIGITALE : van 14 tot 20 oktober 2021

Inschrijven

https://weekbrailleliga.be/inschrijvingsformulier-brailletech-2021/