8e ABC van Pediatrische Dermatologie

“Zowel dermatologen als kinderartsen komen dagelijks in aanraking met kinderen met huidproblemen. Het doel van deze cursus is om de deelnemers gedetailleerde up-to-date kennis te verschaffen over veel voorkomende huidaandoeningen en klinische aanwijzingen te geven om tot de diagnose van zeldzamere en ernstigere aandoeningen te komen.

Ook dit jaar zullen de lezingen worden gegeven door vooraanstaande deskundigen op hun vakgebied, die gekozen zijn om zowel te inspireren als te onderwijzen.

Om de interactie te vergemakkelijken, is het aantal deelnemers beperkt. Inschrijvingsformulieren zullen worden behandeld op een strikte “wie het eerst komt, het eerst maalt”-basis.”

Wanneer?

Vrijdag 16 september – Van 8.45 tot 16.30 uur

Waar?

Congress Center De Montil
Moortelstraat 8
1790 Affligem (Essene)

Prijs

Dankzij de hoofdsponsors (CSL Behring, Eucerin, Leo, Nestlé, Pierre Fabre & Sanofi) en verschillende co-sponsors kan het inschrijvingsgeld voor dermatologen en kinderartsen beperkt worden tot het symbolische bedrag van 50€. De cursus is gratis voor stagiairs en leden van de ESPD en ISPD. Deelname is pas gegarandeerd na ontvangst van de volledige betaling van het inschrijvingsgeld.”

 

Lees the programma