Nationaal Downsyndroom Congress van België met United Dance

De team van United Dance kijken er naar uit om jullie online te mogen verwelkomen tijdens hun evenement “De Kracht van Dans” tijdens het Nationaal Downsyndroom Congress van België.

“Wij doen er alles aan om dit een leuke, inspirerende en artistieke ervaring te maken voor de hele familie.” Onder de leiding van Belgische balletdanser Boris Richir organiseert United Dance dansstages voor jongeren en jongvolwassenen met downsyndroom. Tijdens online en in persoon dansstages krijgen jongeren en jongvolwassenen met downsyndroom danslessen van ervaren vakmensen. United Dance wil zijn liefde voor dans en creatieve expressie overdragen in een prettige en veilige omgeving met een hoogwaardig programma op maat gemaakt voor deze unieke mensen.

Wanneer

Wereld Downsyndroom Dag 2021 21 maart 2021 om 14:00 (1 uur lang)

Waar ?

Dit event wordt via Zoom gegeven. Een uur voor de les krijg je een email met je online link en paswoord. Klik op je link, geef je paswoord in en dans met ons mee! United Dance heeft al veel online lessen gegeven zodat deze technisch perfect in elkaar steken. De leraar ziet de deelnemers en kan hen verbeteren. De deelnemers zien de leraar en elkaar!

Inscrijving

→ Inschrijving via deze link

→ Op 9 en 16 maart vinden er ook andere webinars over het onderwerp plaats.