Koop een “give love” armband voor pediatrisch onderzoek

KickCancer, een stichting die onderzoek naar kinderkanker steunt, heeft opnieuw de handen in elkaar geslagen met het Luikse juwelenmerk Mya Bay. Samen hebben ze een unieke armband gemaakt die sinds 7 juni 2022 te koop is en waarvan de opbrengst volledig naar KickCancer gaat.

Deze bijzondere handgeweven armband heeft de inscriptie “GIVE LOVE” in fuchsia letters op een iriserende paarse achtergrond. De armband, die 20 euro kost, is een beperkte oplage en zal exclusief worden verkocht op de website van het Luikse merk Mya Bay. “GIVE A KICK to this cancer by supporting this association with us, schrijft het merk op zijn website. Every participation, whatever it is, counts. Give some love, just LOVE.”

“Vrolijke en kleurrijke” samenwerking om “love” te geven

« Ik ben er zo trots op om zo’n project te steunen! De inzet van Delphine Heenen en haar team in de strijd tegen kinderkanker raakt mij enorm. Ik ben blij dat ik, dankzij mijn creaties, mijn steentje kan bijdragen aan de uitvoering van de programma’s en acties van de stichting. », reageerde Sophie Johnen, oprichtster van MYA-BAY. KickCancer, via haar oprichter Delphine Heenen, is ook enthousiast : « Liefde geven aan je vrienden, familie of geliefde maakt de wereld mooier. En als dit geschenk daarbovenop ook kinderen met kanker kan helpen door onderzoeksprojecten te financieren, die hen helpen beter te genezen… dan wordt het magisch! Bedankt aan MYA-BAY voor deze prachtige, vrolijke en kleurrijke samenwerking, en haar steun aan KickCancer. »

Koop de armband

Wie of wat is KickCancer?

“Elke kinderkanker is een zeldzame ziekte. Er zijn ongeveer 16 types kinderkanker (leukemie, hersen- en ruggenmergtumoren, neuroblastoom, lymfoom, rhabdomyosarcoom, osteosarcoom, …). Elk type is onderverdeeld in verschillende subgroepen. In totaal gaat het om 60 verschillende pediatrische aandoeningen. Elk van hen vereist specifieke wetenschappelijke aandacht,” zo staat te lezen op de website van KickCancer. En vooral om voor elke kanker de nodige ‘wetenschappelijke aandacht’ te verkrijgen, startten twee moeders van kinderen met kanker de stichting. KickCancer is een stichting van openbaar nut, die nauw samenwerkt met KiCa, een Fonds voor kinderoncologisch onderzoek, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Dat zijn dus ernstige adelbrieven.

De stichting ondersteunen

De liefdadigheidsloop Run to Kick vormt slechts een van de manieren om fondsen te werven voor de stichting. U kunt op meerdere manieren KickCancer steunen:

  • Sportieve uitdagingen: “Wil je een sportieve uitdaging aangaan en kinderkanker voorgoed uit de wereld helpen? Wat een fantastisch idee! Creëer een pagina voor je sportief evenement, deel de pagina onder je vrienden, familie en collega’s en laat ze je sportieve inspanning steunen door hen te vragen een donatie te doen ten voordele van onderzoek op het gebied van kinderkanker.”
  • In memoriam: “Is er een dierbare overleden en wenst u haar of zijn herinnering te linken aan ons gevecht voor betere behandelingen voor kinderen met kanker? Naam contact met ons op via de telefoon, e-mail of Messenger. Dan plaatsen we uw persoonlijke pagina samen online.”
  • Vieringen: “Deel je gelukkige momenten (verjaardag, huwelijk, huwelijksverjaardag, geboorte of afscheidsfeestje) met ons door gasten, familie en vrienden te vragen een donatie te doen ten voordele van KickCancer, in plaats van een geschenk te geven.”
  • Punch For Life: “Op 23 oktober 2019 roept Punch For Life boksers uit alle categorieën om de handschoen(en) op te nemen in de ring.”

→ Contact KickCancer
E-mail: info@kickcancer.org
Website: kickcancer.org

 

LEES OOK